KOMPAS Byggerådgivning

Få dit byggeprojekt sikkert i mål

Årsagen til forsinkelser og økonomiske tab skyldes oftest menneskelige faktorer.


Byggeriets succes afhænger af menneskelige ressourcer, og om at få sat de rigtige kompetencer sat i spil på de rette tidspunkter, og ikke mindst om at skabe et fælles projekt med tværfaglige indsatser, mål og resultater.


Mangler du mandekraft, tid og viden nok internt, til at styre en kompleks byggeproces fra A-Z?


Så ligner din problemstilling de fleste af vores kunders.

Vi er bygherres kompetencebank & sparringspartner


Vi kender livet på byggepladsen, for bordenden og bag regnemaskinen. Når der er mange mennesker inde over projekterne og en konstant jagt efter nye budgetter, så kan det være svært at levere det nærvær, som kunden fortjener.


Sådan vil vi ikke arbejde!

Bygherres sparringspartner

Som din sparringspartner skaber vi værdi ved vores fokuserede byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering, samt den praktiske tilgang som vi har til tidsplanlægning og økonomistyring, som sikrer, at vi får byggeprojektet godt og trygt fra start og sikkert i mål.

Vores størrelse giver os mulighed for at arbejde med branchens skarpeste specialister fremfor en flok af fastansatte, som ikke nødvendigvis er de mest kvalificerede til at løse opgaven.

Vi har opbygget et solidt netværk af samarbejdspartnere inden for alle områder og nicher i byggebranchen. Det betyder, at vi kan håndplukke specialister og stille med et team, som er skræddersyet til hver enkelt opgave.


Du får altså adgang til et erfarent team bestående af de kompetencer som bygherrerådgivere og entreprenører traditionelt set leverer tilsammen. 

Vi har årelang erfaring fra både projektering, udførelsesleddet og drift af bygninger fra både entreprenørvirksomheder og bygherreorganisationer. 

Vi kender livet på byggepladsen og vi har konkret byggeteknisk erfaring. Det giver os de rette forudsætninger for at rådgive og hjælpe med at skabe mest muligt værdi, i alle byggeriets faser. 

Vi leverer viden der giver projektets parter større træfsikkerhed på projektbeslutninger, og styrker samarbejdet mellem rådgivere og entreprenører.


Vi arbejder engageret sammen med vores kunder, og vi anser os selv som værende en del af dit team.


Client Construction teamløsning

Med en Client Construction teamløsning får du en fleksibel og skalérbar løsning der frigiver din tid og energi.

Vores ambition er at gøre processen overskuelig og håndterbar at stå i spidsen for. Derfor er konceptet udviklet, for at kunden kan fokusere på sin kerneforretning og styre processerne omkring byggeriet uden at miste indflydelse på projektet.

I KOMPAS Byggerådgivning skræddersyer vi altid vores ydelse efter det konkrete projekt.


Vi forholder os til hvilke ressourcer der allerede er til rådighed for projektet, og sammen med kunden vurderer vi, hvilke ressourcer der er behov for.


Det sikrer at vi altid bemander projektet med de helt rette kompetencer, på de helt rigtige tidspunkter.


Det kalder vi en Client Construction teamløsning.


Vi er drevet af lysten og evnen til at sætte vores faglighed i spil, for at levere de bedste løsninger for projektets parter.

-Sådan bringer vi afgørende projektbeslutninger helt tæt på kunden.