Vi opfører os naturligvis ordentligt og gør det, vi skal.


Privatlivspolitik

Når du sender en mail til os eller anvender vores kontaktformular, gør vi dig bekendt med, at du sender personfølsomme data i form af din e-mailadresse og eventuelt tlf. nr. til KOMPAS Gruppen ApS. Vi opbevarer din emailadresse og eventuelt tlf.nr for at kunne besvare din henvendelse. Dine personfølsomme data bliver ikke videregivet til tredjepart. Vi sletter dine personfølsomme data, når vi ikke længere har et arbejdsbetinget behov for at behandle dem.

Registrering af personoplysninger

Hvis du er kunde hos os, har vi typisk registreret nogle grundlæggende personoplysninger om dig som navn, e-mail og telefonnummer. Det har vi for at kunne kontakte dig og løse dine opgaver og for at kunne fakturere dig, når vi er færdige. Hvis du som kunde er interesseret i at vide mere om, hvordan vi behandler personoplysninger i forbindelse med kundeforhold, så oplyser vi naturligvis gerne dette.

Dine rettigheder 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan altid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Henvendelse herom kan ske til: info@kompasgruppen.dk

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk, hvor du også har mulighed for at indgive en klage, hvis du føler, at dine oplysninger ikke er blevet behandlet korrekt.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

KOMPAS Gruppen ApS

info@kompasgruppen.dk