Vi opfører os naturligvis ordentligt og gør det, vi skal.


Kompas Byggerådgivning ApS er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, som vi modtager fra dig. 


Når du sender en e-mail til os, eller anvender vores kontaktformular, registrerer og gemmer KOMPAS dine informationer, så som navn, e-mail, telefonnummer mv., samt eventuelle virksomhedsoplysninger, for at

kunne besvare din henvendelse og yde service i forbindelse med aktuelle sager eller potentielle samarbejder.

Registrering af personoplysninger

Hvis du er kunde hos os, har vi typisk registreret nogle grundlæggende personoplysninger om dig, så som navn, e-mail og telefonnummer. Det har vi for at kunne kontakte dig og løse dine opgaver, og for at kunne fakturere dig, når vi er færdige. Hvis du som kunde er interesseret i at vide mere om, hvordan vi helt konkret behandler personoplysninger i forbindelse med dit kundeforhold, så oplyser vi naturligvis gerne dette.

Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares kun så længe, vi har et legitimt formål med opbevaringen, herefter slettes de. For at overholde vores garantiforpligtelser overfor vores kunder gemmes oplysninger i 5 år, hvorefter de slettes eller anonymiseres.

Deling af personoplysninger og tredjepart

Vi kan dele dine personlige oplysninger med leverandører og samarbejdspartnere, herunder andre rådgivere, når dette er nødvendigt i forhold til at opfylde vores aftale med dig.


Vi anvender tredjeparter til behandling af personoplysninger, når vi arkiverer sagsmapper, registrerer timer, foretager udbetalinger, modtager indbetalinger og anviser regninger. Vi har indgået databehandleraftaler med disse, hvilket er en garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. 

Vi er i visse tilfælde forpligtede til at dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder indberette oplysninger til det offentlige.

Vi gør brug af følgende eksterne databehandlere:

Outlook 

Itema

E-conomic 

Krica Service ApS

Danløn

WPForms

Dine rettigheder

Du vil til enhver tid få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan altid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Tilbagekalde af dit samtykke skal sendes til info@kompasgruppen.dk.


Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk, hvor du også har mulighed for at indgive en klage, hvis du føler, at dine oplysninger ikke er blevet behandlet korrekt.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Kompas Byggerådgivning ApS

info@kompasgruppen.dk